Tankefeltterapi2018-09-17T17:05:46+01:00
TFT2 1024x512 Tankefeltterapi

TANKEFELTTERAPI TFT/EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK EFT

Tankefeltterapi (TFT)/Emotionel Frihedsteknik (EFT)  – hjœlper dig til at forløse frygt, angst, sorg og begrænsninger m.m. på en simpel, enkel og let måde.

Eksempler på behandlingstemaer:

 • Allergi
 • Araknofobi (bange for edderkobber)
 • Bange for at miste
 • Body Dysmorphic Disorder (følelsen af at være meget grim)
 • Eksamensangst
 • Emetofobi (bange for at kaste op)
 • Flyskræk
 • Frygt
 • Højdeskrœk
 • Lœse/skrive vanskeligheder
 • Mutisme (manglende brug af tale)
 • Nåleskræk
 • Mørkeræd
 • Operationsangst
 • Prœstationsangst
 • Stress
 • Sorg
 • Tandlægeskræk
 • Traumer
 • Tvangshandlinger
 • Vandskræk

Teknikken

Det er en powerfuld teknik der er opfundet i 1980 af den amerikanske psykolog Roger Callahan (1925 – 2013), der hjalp sin klient af med vandskrœk med metoden, da han første gang anvendte den og herefter udviklede tankefeltmetoden.

Se udsendelsen, hvor metoden bliver anvendt af Lars Mygind, i Tv 2, da han behandlede Cecilie Beck for hendes skræk for edderkopper Skærmbillede 2018 07 11 kl. 14.48.48 Tankefeltterapi

(udsendelsen varer 18 minutter, ønsker du kun at se indledningen og herefter resultatet, kan du efter indledningen spole frem til 14.31 hvor du kan se Cecilie i kontakt med en edderkop) , se udsendelsen ved at klikke HER

Selve behandlingen

Ved at italesœtte dit ubehag eller din angst under behandlingen, sker der en aktivitet i kroppens stressrespons, og det aktuelle begrænsende/angstprægede neurale netvœrk aktiveres i din krop. Det betyder, at du vil forstærke og mærke dit ubehag tydeligere.

Når der så samtidig banker på specifikke meridianpunkter på kroppen, overføres der en elektrisk impuls fra meridianbanesystemet til det aktiverede neurale netvœrk. Denne impuls medfører en œndring/nedbrydning af det neurale netvœrk, hvilket mærkes ved, at ubehaget/angsten mindskes eller helt forsvinder.

Nogle mennesker vil derfor kunne opleve, at de efter behandlingen, ikke lœngere har erindring om, hvad de var begrænset af eller angste for. Dette kaldes apex. 

Op til 90% af alle klienter, mærker en mærkbar forskel efter behandlingen!


Når du er helt stille – kan du høre hjerte slå 

Lyden fra en tromme –  minder om hjertes slag 

Små tapping bevægelser der som trommeslag på din krop

giver genklang i hjertet 

Får kroppen – der er mester i healing, til at gøre sit healende

arbejde


Skærmbillede 2018 06 04 kl. 21.55.03 Tankefeltterapi

KLIENTER FORTÆLLER

Eksamenssangst!

Terapien til eksamensangst, hjalp mig til at få de værste katastrofetanker væk og metoden, som Anastazija lærte mig, fik mig til at bevarer roen under eksamen. Jeg fik topkarakterer i alle fag jeg skulle op i, hvilket har været en udfordring før hen, grundet invaliderende angst.  

Jeg følte mig utrolig tryg under terapien og Anastazija tog sig ydermere tid til, at tage fat i en grundlæggende årsag til min angst. Dette gav mig en langt større forståelse af mig selv og hvorfor jeg var bange for at gå til eksamen.

Barndomstraumer blev berørt, hvor jeg blev guidet til at give slip og omfavne mig selv med kærlighed. Kærlighed jeg havde og har brug for, til at gøre op med min angst.    

Jeg oplevede Anastazija som en hjertevarm kvinde, der er utrolig dygtig og jeg vil varmt anbefale et terapiforløb hos hende

Dødsangst!

“Kære Anastazija !!!
Tusind tak for i går eftermiddags……jeg fatter stadig ikke, hvordan, men mærker tydeligt hvorfor og så burde jo, i hvert fald et eller flere forståelsens klare lys tændes………!!
Du skal vide, der blev sovet 7 timer i nat og jeg er stadig utrolig “lettet” både i krop og sandelig også i sjæl.
Min oplevelse af behandling er følgende. Mens jeg fortalte dig hvor meget jeg elsker livet, lyset, trœerne og min familie og hvor ubehageligt det føles at skulle vœk herfra, bankede du mig let på kroppen. Mit ubehag ved tanken om at skulle dø var 10 og gjorde ondt i hjertet. Tanken har plaget mig i mange år, fordi jeg er så livsglad og elsker lyset. Jeg føler ikke jeg kan kontrollere døden. Du spurgte mig hvornår min krop første gange havde mœrket ubehaget ved ikke at vide hvad der skulle ske, og jeg kom tilbage i min egen barndom til en situation mellem min mor og far som var meget sorgfuld, og som gav mig den samme følelse i hjertet. Mens jeg fortalte om barndomsoplevelsen og du bankede på mig lettede smerten fra mit hjerte og angsten for at dø blev mindre. Da vi sluttede havde jeg ingen ubehag ved døden, mit ubehag var i 0, jeg kunne i hvert fald ikke mœrke det. Jeg sov godt om natten og sendte dig ovenstående mail, nogle dage senere!”

Operationsangst!

“Jeg var angst for, at der under min forestående hofteoperation skulle ske komplikationer i form af at jeg fik en blodprop. Jeg fortalte Anastazija om ubehaget mens hun bankede mig blidt forskellige steder i ansigtet og på kroppen. Jeg blev bedt om at beskrive mit ubehag på en skala fra 0 til 10 hvor 0 var ingen ubehag og 10 var max ubehag. Jeg startede med at have 10 + og mærkede specielt ubehag ved at tœnke på at jeg under operationen, ville få en blodprop. Det ville medføre at jeg ikke kunne tage vare på mig selv og at andre skulle tage sig af mig, og jeg ville blive en byrde for andre. Under sessionen blev mit ubehag gradvist mindre og mindre til jeg til sidst ikke oplevede nogen angst for operationen. Jeg var ikke lœngere bekymret for at få en blodprop og vœre til besvœr for andre. Mit ubehag forsvandt og sluttede på 0 og jeg havde tiltro til, at operationen ville gå godt og at lœgerne ville tage sig godt af mig og at de havde stor ekspertise og erfaring. Jeg er meget overrasket over virkningen. Når jeg skal være helt ærlig troede jeg ikke meget på det da vi startede, men det virkede. Intet frygt inden operationen. Tak”

Præstationsangst

“Jeg var angst for, at jeg ikke ville klare mig godt på en arbejds-prøve-dag jeg var blevet inviteret til. Der var meget på spil og jeg havde en stor chance foran mig. Mit ubehag var stort og jeg havde angst for ikke at kunne huske, det jeg skulle samt ikke at kunne svare på alt det de kunne finde på og spørge om og komme til at føle mig dum og ikke god nok. Mit ubehag var på 10 i en skala fra 0 til 10. Anastasija bad mig fortœlle om mit ubehag og spurgt mig hvad det vœrste var der kunne ske, hvis jeg ikke kunne svare. Anastazija bad mig huske en tidligere episode, hvor jeg havde den samme form for ubehag og hvor jeg ikke kunne svare. Jeg kom i tanke om en tidligere episode, hvor jeg blev bedt om at stå foran mange mennesker og oversœtte fra et sprog til et andet, hvilket jeg fik det utrolig dårligt over, idet det var på et fagsprog og jeg blev meget angst. Jeg fortalte detaljeret om oplevelsen mens Anastasija bankede. Mit ubehag blev mindre, jeg begyndte med at tœnke, at jeg ville gøre mit bedste og hvis det ikke var godt nok, ja så havde jeg andre muligheder, så var det meget mindre ubehageligt at tœnke på og til sidst var ubehaget vœk og på 0. Efter jeg har været i behandling hos dig vedr.angst med det nye job, følte jeg mere ro i krop og sind. Da dagen kom gik jeg ikke rundt og spekuleret over hvorvidt jeg var god nok og hvor nervøs jeg var.
Jeg tog det mere med åben sind og rolig tilstand. Jeg havde ro i sjælen og tænkte jeg gør mit bedste og mer kan jeg ikke gøre! Du er skøn!”