Par2018-06-07T21:20:15+01:00
Partneriet 3 1024x474 Par

PARTERAPI

“NÅR I SOM PAR OPLEVER PARFORHOLDSPROBLEMER, ER DER EN GOD GRUND TIL DETTE”

Gennem jeres kærlighedsproblemer er I er på vej til at udvikle jer personligt – til at få større bevidsthed og mere livsglæde ind i jeres liv!

%name Par

Med afsæt i jeres parforholdsproblemer har I mulighed for at tage et kvantespring på jeres personlige udviklingsvej.

Undgå ulykkelig kærlighed, afsavn, skænderier, misforståelser, uenighed, jalousi, længsel og opnå indsigt og et kærligt givende parforhold.

Med afsæt i IMAGO terapi, hvor imago står for ‘billede’ på latin, tages der afsæt i de barndomsbilleder, I har med jer i bagagen. Når disse under terapien fremkaldes, trækker de tråde til de udfordringer, I oplever i dag. Det vil give jer indsigt i grundlæggende mønstre, I ubevidst viderefører fra barndommen ind i jeres nuværende relation.

I terapien hjælper jeg jer med at opleve en gennemgribende forandring, der giver jer:

  • Indsigt og forståelse for jeres udfordringer
  • Forståelse for at jeres udfordringer altid matcher hinanden og har læring at hente for jer begge
  • Evnen til at at finde gaven, der er gemt i jeres udfordringer
  • Effektive og brugbare værktøjer og metoder til at reagere og handle på nye måder
  • Bevidsthed til at vokse i mødet med jer selv og hinanden
  • Opnåelse af et nærende, udviklende og kærligt forhold
  • Bevidsthed og evnen til at tage ansvar for egen lykke og opnå frihed og glæde

Når først I har set sammenhænge og forstået årsagen til jeres udfordringer, vil I med større bevidsthed kunne opnå en dybere kærlighed mellem jer og tage jeres forhold til nye højder!

I vil opleve at den viden I får, med afsættet fra jeres udfordringer i parforholdet, også er brugbare i alle andre relationer i jeres liv.

Under terapiforløbet vil der være individuelle hjemmeopgaver mellem hver session samt chat-/mobil-kontakt.

KLIENTER FORTÆLLER

“Vi synes det er vildt at opdage, at vi har så meget med i bagagen hjemmefra, og at det har så stor indflydelse på vores adfærd og hverdagsliv i dag. Tænk at vi ubevidst har ladet vores forældre have så meget indirekte kontrol over vores hverdag i vores voksne liv. Vi er jo flyttet hjemmefra for mange år siden!!! Vi er meget glad for at få klarlagt basale værdier, vi har set i forhold til at være i et parforhold med hinanden. Værdier som vi ikke havde bevidsthed på tidligere.”

“Anastazija tager et meget stort ansvar i sessionerne, og vi har gennem hele forløbet følt os ekstraordinært trygge og har haft en betryggende fornemmelse af ikke at stå alene, men at ‘stå i det’ sammen med Anastazija.” 

“At arbejde sig igennem terapien var som en gave. Værktøjerne som anvendes i denne terapiform muliggjorde, at vi fik set med helt andre øjne på hændelser og familiens adfærdsmønstre, startende fra vores barndom og frem i tiden. Vi fik stor forståelse for vores egne adfærdsmønstre og derfor også en forståelse for, hvorfor vi handler og beslutter, som vi gør. Det smukke ved forløbet er også, at det giver indsigt, overblik og en forståelse for, at det giver mening, at forkaste nogle af de gamle vaner og adfærdsmønstre og begynde at handle ud fra den nye tillærte viden.”