Metasundhed2018-10-09T23:42:23+01:00
METE e1523267957379 1024x497 Metasundhed

METASUNDHED (metamedicin)

Metasundhed hjælper dig til at tage ansvar for din krop og handler om, at der er en sammenhæng mellem sygdomme i kroppen og psyken og at der bag enhver sygdom i kroppen er en stagneret energi baseret på et tidligere konfliktchok (traume).

Metasundhed er udviklet at den tyske læge Dr. Hamer (1935-2017) og er baseret på hans forskningsarbejde.

Metasundhed er under konstant udvikling af læger, terapeuter og forskere fra hele verden gennem The International META-Medicine Association (IMMA)Metasundhedudredning

Selve udredningen tager udgangspunkt i sygdommen eller den fysiske skade i kroppen og hjælper dig med at finde den psykiske udfordring bag dit symptom. Udredningen giver ofte dyb mening for den enkelte klient og skaber ro til at favne den kropslige udfordring med forståelse og accept, således at kroppens healingsproces optimeres.

Metamedicin giver dig mulighed for at tage ansvar for din sygdom og healingsproces hvadenten det er cancer, inkontinens, tarmsygdom, hold i nakken eller noget helt andet som kroppen fejler.

Selve udredningen er ofte en meget stor aha oplevelse for mange, og giver mening og tro på kroppens fascinerende måde at heale sig selv på.

80% af alle sygdomme i kroppen er i metasundhed, tegn fra kroppen på, at den er i en reparationsfase efter at have været i en stressfase igennem længere tid.

Du kender det sikkert fra din hverdag, det med kroppen har stress og pludselig bliver syg når du giver den en pause. Måske har du igennem længere tid haft meget travl på job og kroppen har været stresset igennem længere tid, så tager du på ferie, væk fra det der stresser dig, hvorefter du bliver syg.

Metasundhed modellen

MetasundhedGraf1 Metasundhed

Metamodellen afspejler at enhver sygdom forløber i 2 faser henholdsvis stressfasen 1. FASE (markeret med blåt) og helbredelses fasen 2. FASE (markeret med rødt og gult).

1. Normaltilstand Kroppen skifter ubesværet mellem at være aktiv og i hvile
2. Konfliktchok Kroppen oplever et konfliktchok/traume dettes kaldes en “UDIN”  (uventet, dramatisk, isolerende, nul strategi)
3. Konfliktfasen (1. FASE) Kroppen er i stress
4. Konfliktløsning Du finder en løsning på dit konfliktchok i dine tanker og finder måske også en praktisk løsning på dit problem
5. Helbredelse (2. FASE) Kroppen kan begynde sin helbredelse
6. Helbredelsestop Kroppen slipper stagneret energi og helbredelsesfasen kan afsluttes
7. Helbredelse Kroppen kan give symptomer som varme og øget behov for at tisse
1. Normaltilstand Ny bevidsthed og en sundere og stærkere krop

Al sygdom er et resultat af en UDIN (konfliktchok). meget ofte er vi allerede i helbredelsesfasen dvs. vi har løst konflikten og fundet en praktisk løsning, når vi bliver syge.

Metasundhed afdækker forbindelse mellem vores psykiske tilstand og vores krop.

Under sygdom i kroppen kan vi med metamedicin modellen gå tilbage og finde ud af, hvad det er for en konflikt på det følelsesmæssige plan, der har skabt det fysiske problem. Vi kan dermed konstatere hvorvidt kroppen fortsat er i stressfasen eller er i reparationsfasen og vi kan med den forståelse også hjælpe en konfliktløsning på vej, hvis ikke det er sket endnu.

En metaudredning er for dig der gerne vil forstå din krops unikke mekaniske og gerne vil tage aktiv del i helbredelsesprocessen.