Familieterapi2018-07-13T00:47:01+01:00
familie 1024x512 Familieterapi

FAMILIETERAPI (forældre-barn)

Oplever i skænderier og afmagt mellem jer i familien og kan I ikke selv løse jeres udfordringer, kan familieterapi være en god løsning.

Familieterapi hjælper jer til at se jeres udfordringer fra et andet perspektiv og giver jer nye måder at tænke og handle på.

Med skærpet opmærksomhed, nærvær og dyb forståelse går familieterapien til essensen af problemerne. Skaber bevidsthed om årsagen og hjælper jer til at komme til roden, hvorfra problemerne opstod. I vil lære at forstå hinanden og få redskaber til at undgå konflikter fremover.

Kærlighed, ansvarstagen, respekt og nærvær vil igen få de bedste vækstbetingelser og skabe trivsel mellem jer.

Terapien foregår i klinikken i Nærum, Strib eller over skype og varer 1,5 time.

Ved den 1. session er i sammen under familieterapien, herefter vil I gå i familieterapi hver for sig 1-3 gange og afslutte familieterapien med endnu 1 session, hvor I er sammen.

KLIENTER FORTÆLLER

“Da mine voksne piger  (21 og 24 år), og jeg (mor 51 år) havde brug for hjælp til at få forløsning på at ville forstå hinandens adfærd og reaktionsmønstre, i forhold til hinanden og i forståelse på os selv, dukkede du Anastazija op på magisk vis og på perfekt vis….. og du har i al tydelighed givet os det kærlige skub og forløsning vi havde brug for…… og det vacum jeg følte der var, der blev ved at være i live og som gjorde at jeg ikke helt var mig selv, er på kærligste vis forløst. Jeg kan ikke sige det tydeligere end dine egne ord omkring beskrivelsen af familieterapien, som 100 % har levet op til hvad jeg kom for og ikke mindst den dyrebare gave vi har fået med os resten af livet.

Bare det at kunne navigere flydende og med lethed overfor hinanden nu,  skaber et helt anden energi og rummelighed, en helt anden måde at være sammen på.

Anastazija, du har været så engageret til hver eneste session, at vi nærmest glemte begrebet tid…… Tusind tusind tak for din professionelle og kærlige måde at navigerer os igennem på.

Vi har grint og vi har grædt og det har helt sikkert krævet mod fra mine piger at vise deres inderste følelser. Tak fordi I gjorde det muligt …..på smukkeste vis.”